Ampulės veidui prieš odos senėjimą su kolagenu ir hialurono rūgštimi

Ampulės veidui prieš odos senėjimą su kolagenu ir hialurono rūgštimi

La Chinata Collagen Anti - Age
16,90 €

(16,90 € 1 vnt)

Nėra mokesčio

Veido priežiūros priemonės. Kolageno ampulės su hialurono rūgštimi yra jaunystės eliksyras, turintis inovatyvių prieš odos senėjimą veikiančių veikliųjų medžiagų, kurios sumažina ląstelių DNR daromą žalą ir skatina ląstelių regeneraciją.

Kiekis 10x2 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 25.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Eliksyras sudarytas iš dviejų top ingredientų, skirtų kovoti su senėjimo požymiais – hialurono rūgšties ir kolageno. Ir dar jo sudėtyje yra alyvuogių lapų ekstrakto, kuris veikia kaip antioksidantas, turi antiiritacinį ir priešuždegiminį poveikį.

Rezultatas: žymiai stangresnė ir elastingesnė oda, ilgesnis drėgmės odoje išsilaikymo laikas, o naudojant nuolat, lygesnė ir atjauninta išvaizda.

Kiekviena produkto ampulė yra vienkartinė

Dėl subtilios sudėties produktas pateikiamas ampulėse. Ilgiau kontaktuodamas su aplinka, jis gali prarasti kai kurias savybes, ypač jei kontaktuojama su šviesa ir deguonimi.

Eliksyro tekstūra yra labai lengva ir tinkama visiems odos tipams

Naudojant vieną ampulę per dieną, smarkiai padidinsite  kolageno sintezę ir stimuliuosite odos metabolizmą, efektyviai kovojant su raukšlėmis.

Ampulės turi novatorišką aplikatorių

Jei ampulė nėra visiškai sunaudota, likusį produktą galite panaudoti 24 valandų laikotarpyje.

Rekomenduojama tepti vieną ampulę per dieną, ant švarios odos, prieš panaudojant dieninį kremą arba bet kuriuo dienos metu.

Eliksyras gali būti tepamas ant veido, kaklo ir kitų odos šerpetojančių vietų. Pirštų galiukais švelniai masažuokite odą, kol eliksyras įsigers.

La Chinata Collagen Anti - Age
4 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susiję produktai

(Yra 16 kitų produktų šioje kategorijoje)