Drekinamasis veido kremas "Velvet Seaweed"

Drėkinamasis veido kremas "Velvet Seaweed" 50 ml

Compagnie de Provence Velvet Seaweed
27,00 €
Nėra mokesčio

Drėkinamasis veido kremas yra praturtintas aksomo švelnumo jūros dumbliais, dar vadinamais „dumblių veltiniu“, iš Viduržemio jūros ir išskirtiniais augaliniais aliejais. Šis šilko švelnumo veido kremas suteikia ilgalaikį iki 48 valandų drėkinimą, tuo pačiu apsaugodamas odą nuo teršalų.

Jūros dumbliai derinami su brangiu Provanso botaninių aliejų duetu:

• Alyvuogių aliejus maitina odą ir saugo ją nuo aplinkos poveikio.

• Saldžiųjų migdolų aliejus ir augalinis skvalenas ramina odą.

Gelinis kremas greitai įsigeria, nepalikdamas nemalonaus riebumo pojūčio. Oda įgyja aksominį švelnumą bei subtilų ir gaivų, rafinuotą jūros ir gėlių natų aromatą.

Tinka bet kokio tipo odai, užtikrina drėgmę ir komfortą. Kliniškai ir dermatologiškai patikrinta.

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 25.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Inovatyvus drėkinimas! „Velvet Seaweed“ pristato naują subtilų ir gaivinantį, su ypatinga jūrų ir gėlių natų seka, aromatą.

Ši ypač drėkinanti kolekcija, sujungia Provanso botaninius aliejus su aksominiu poveikiu pasižyminčiais jūros dumbliais iš Viduržemio jūros! Viduržemio jūra yra jūsų odai skirtų ingredientų lobynas. Pasinerkite ir sužinokite daugiau!

Aprašymas:

Rankomis Pietų Prancūzijoje surenkami dumbliai, dar vadinami „jūros aksomu“ arba „dumblių veltiniu“, pasižymi turtinga molekuline sudėtimi (baltymais, pagrindinėmis amino rūgštimis, mineralais bei lipidais) ir stipriomis biologinėmis savybėmis. 

Mineralais turtingas dumblių veltinis padeda pripildyti odą drėgmės ir atkurti apsauginę funkciją. Dumbliai ir kartu sudėtyje esantys augaliniai aliejai stipriai drėkina veido odą ir apsaugo ją nuo neigiamo aplinkos poveikio (miesto dulkių, taršos ir UV spindulių).

• 97% natūraliai gautų ingredientų

• Prancūzijoje rankomis surinkti jūros dumbliai

• 100/100 „Yuka“ Risk-Free rezultatas

• Pakuotės gaminamos iš tvariai tvarkomų miškų, o spaudai naudojami natūralūs daržovių dažai

• Vegan

Veido kremo sudėtyje naudojamas alyvuogių aliejus turi AOP – appellation d’origine protégéesertifikatą (angl. PDO – Protected Designation of Origin) – saugomos kilmės vietos nuoroda. Ši nuoroda garantuoja, kad kiekviena aliejaus gamybos, perdirbimo ir paruošimo proceso dalis vykdoma Prancūzijoje, o jo gavyba vykdoma laikantis senųjų tradicijų ir griežtai kontroliuojama nuo pat alyvuogių surinkimo iki išpilstymo ir pateikimo.

Rutina:
Ryte ir vakare skruostus, kaktą, nosį ir smakrą patepkite nedideliu kiekiu kremo, tada nedideliais sukamaisiais judesiais įmasažuokite produktą į viso veido odą. Nepamirškite tepti kaklo ir dekoltė. Netepkite aplink akis. 

Tik išoriniam naudojimui. Venkite patekimo į akis. Kliniškai ir dermatologiškai patikrinta.

Tyrimais patvirtinti rezultatai:

30% Padidėjęs drėkinimas

33% Lygesnė oda

Ingredientai: Draugiškas odai ir planetai. Pagamintas be silikonų, be endokrininę sistemą ardančių medžiagų ir be naftos turinčių konservantų. 

Aqua (water), Coco-Caprylate/Caprate, Caprylic/capric triglyceride, Glycerin, Sodium Polyacrylate, Codium fragile extract, Olea europaea (olive) fruit oil, Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, Squalane, Helianthus Annus (sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Parfum (fragrance), Chlorphenesin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, O-cymen-5-ol, Sodium benzoate, Potassium sorbate.

Viršutinės natos: Ananasas, melionas, juodieji serbentai.

Vidurinės (širdies) natos: vandens lelija, gudobelė, jazminas, pakalnutė.

Bazinės natos: kvapusis auksabarzdis, sandalas, persikas, gervuogė.

Compagnie de Provence Velvet Seaweed
5 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susiję produktai

(Yra 16 kitų produktų šioje kategorijoje)