Drėkinantis veido aliejus

Drėkinantis veido aliejus

La Chinata Revitalizing oil
12,50 €

(12,50 € 1 vnt)

Nėra mokesčio

Aliejus sausai, jautriai veido odai. Skirtas sumažinti odos dėmių atsiradimą, ją atstatyti ir sumažinti dirginimą, kurį sukelia išoriniai veiksniai.

Kiekis 50 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 25.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Aliejus sausai, jautriai veido odai, skirtas sumažinti odos dėmių atsiradimą, ją atstatyti ir sumažinti dirginimą, kurį sukelia išoriniai veiksniai, tokie kaip saulė ar odos problemos, tokios kaip dermatitas. Jis atstato jūsų odos gyvybingumą ir apsaugo nuo saulės spindulių poveikio, taršos ir oksidacinio streso poveikio.

Šis gaivinantis aliejus gaminamas iš lazdynų riešutų aliejaus, kuris turi antioksidacinių ir drėkinamųjų savybių; erškėtuogių aliejus, regeneruojantis ir gydantis, padeda sumažinti odos dėmių atsiradimą; alyvuogių sėklų aliejus, turintis drėkinamųjų ir antioksidacinių savybių; alavijas, turintis priešuždegiminį ir atkuriamąjį poveikį, ir kukui aliejus, labai turtingas omega 3, kuris padeda odai atsistatyti ir puikiai tinka sumažinti odos dirginimą, kurį sukelia saulė, dermatitas ir kt.

Tai lengvai absorbuojamas aliejus, paliekantis odą sudrėkintą, lygią ir švytinčią. Sudėtyje esančios veikliosios medžiagos palaiko odos drėgmę ir apsaugą visą dieną.

Aliejus turi labai gaivų ir malonų aromatą, nes jame yra pipirmėčių ir mandarinų eterinio aliejaus.

Naudojimo instrukcijos

Tepkite prieš drėkinantį kremą ant švarios odos. Norėdami tolygiai paskirstyti produktą, užlašinkite du/tris lašus ant veido, švelniai masažuodami pirštų galiukais ant skruostų, kaktos ir smakro. Venkite akių kontūro zonos. Prieš naudojimą suplakite.

Odos atstatymas

Norint atlikti pilną odos atstatymą, visų pirma siūlome veido valymą miceliniu vandeniu, Cherry valymo putomis, valomuoju pienu ar rankų darbo muilais. Taip pat galite kelis lašus šio aliejaus sumaišyti su veido drėkikliu ar makiažu, kad paskaistintumėte odą, taip pat į kūno kremą, kad gautųmėte satininį efektą kojoms ar iškirptei.

Talpa: 50 ml.

La Chinata Revitalizing oil
4 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susiję produktai

(Yra 16 kitų produktų šioje kategorijoje)