Drėkinantis veido gelis vyrams Energizing Facezone Gel Natural Edition

Drėkinantis veido gelis vyrams Energizing Facezone Gel Natural Edition

La Chinata
9,50 €

(9,50 € 1 vnt )

Nėra mokesčio

Kosmetika vyramas. Jis sukurtas su ypač tyru alyvuogių aliejumi, terminiais vandenimis ir alyvuogių ekstraktu, kurie drėkina, minkština ir atgaivina odą.

Kiekis 50 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 25.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

„La Chinata Energizing Facezone Gel Natural Edition“ yra kosmetikos vyrams dalis. Jis sukurtas su ypač tyru alyvuogių aliejumi, terminiais vandenimis ir alyvuogių ekstraktu, kurie drėkina, minkština ir atgaivina odą bet kuriuo paros metu.

Jo poveikis yra greitas ir suteikia odai gaivumo ir lygumo, su barzda ar be jos.

Jo sudėtyje yra organinio silicio, pasižyminčio daugybe savybių, leidžiančių užkirsti kelią senėjimo požymiams ir atstatyti odą, nes suaktyvina kolageno veikimą. Jis taip pat veikia kaip stangrinantis ir pagerina odos elastingumą.

Sudėtyje easntis druskų ir vitaminų kompleksas drėkina ir pagerina ląstelių regeneraciją. Alyvuogių ekstraktas, turintis antioksidacinių savybių, apsaugo nuo uždegimų ir odos dirginimų.

Rekomenduojame prieš tai nuprausti veido odą ir švelniai įmasažuoti ant švarios ir sausos veido odos, kol jis visiškai susigers. Netrukus pajusite vėsos pojūtį ir švelnią bei sudrėkintą odą. Sudėtyje esančios veikliosios medžiagos veikia odą, atitolindamos senėjimą ir sumažindamos veido raukšles.

Tūris: 50 ml.

La Chinata
3 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susiję produktai

(Yra 16 kitų produktų šioje kategorijoje)