Kasdienis šampūnas pažeistiems plaukams

Kasdienis šampūnas pažeistiems plaukams

Natural Formula Ampoule Intense
9,95 €

(9,95 € 1 vnt)

Nėra mokesčio

Šampūnas yra skirtas kasdienei sausų bei pažeistų plaukų priežiūrai ir atstatymui. Padeda atstatyti būtina galvos odos ir plaukų drėgmės balansą, užtikrina ilgalaikį drėkinimą.

Kiekis 400 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 25.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Švelniai pašalina nešvarumus bei riebalinių ląstelių perteklių nuo galvos odos ir plaukų paviršiaus. Šampūnas yra kreminės konsistencijos nesausinančios galvos odos ir plaukų. Padeda atstatyti būtina galvos odos ir plaukų drėgmės balansą, užtikrina ilgalaikį drėkinimą. Praturtintas maistingais aliejais: ricinos, arbatmedžio ir saulėgrąžų. Priemonė neapsunkina plaukų šaknų, negadina plaukų struktūros ir modeliavimo. Po trinkimo plaukai taps lengviau iššukuojamais, mažiau besiveliantys ir švelnūs lyg šilkas.

Naudodami šampūną plaukams Natural Ampoule atgaivinsite sausus plaukus, pamaitinsite juos veiksmingais, plaukus atstatančiais komponentais. Švariai išplausite galvos odą nuo apnašų, riebalinio sluoksnio ir kitų mikrobų, galvos oda gaus daugiau deguonies ir taip stiprės jos struktūra, plaukais taip pat.

Rekomenduojame: maksimaliam rezultatui gauti, kartu su šampūnu plaukams Natural Ampoule, rekomenduojame naudoti tos pačios NATURAL Ampoule linijos kondicionierių , kaukę ir plaukų serumą.

Natural Formula Ampoule Intense
4 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susiję produktai

(Yra 16 kitų produktų šioje kategorijoje)