Kelioninis plaukų priežiūros rinkinys vyrams “Degrease Travel Kit” 3x100ml


Reuzel “Degrease Travel Kit”
24,50 €
Nėra mokesčio

Kasdienis plaukų šampūnas vyrams “Daily hampoo”. Koncentruotas šampūnas vyrams kasdieniam naudojimui. Sudėtyje yra „Reuzel“ toniko, sudaryto iš hamamelių, dilgėlių, rozmarinų ir asiūklių ekstraktų. Idealiai tinka visų tipų plaukams. Veiksmingai plauna plaukus ir galvos odą, drėkina plaukus, suteikia vėsinamąjį efektą ir stimuliuoja galvos odos kraujotaką.

Drėkinamasis laukų kondicionierius vyrams “Daily Conditioner”- Lengvos sudėties drėkinamasis plaukų kondicionierius vyrams, skirtas naudoti kasdien. Sudėtyje yra „Reuzel“ toniko, sudaryto iš hamamelių, dilgėlių, rozmarinų ir asiūklių ekstraktų. Idealiai tinka visų tipų plaukams. Plaukai tampa lengviau prižiūrimi ir sveikiau atrodo. Suteikia vėsinamąjį efektą, stimuliuoja galvos odos kraujotaką. Puoselėja plaukus ir suteikia jiems sveiką išvaizdą.

Giliai valantis plaukų šampūnas “Scrub Shampoo”. Unikalios sudėties giliai plaukus plaunantis šampūnas. Jo sudėtyje yra „Reuzel“ toniko, sudaryto iš hamamelių, dilgėlių, rozmarinų ir asiūklių ekstraktų. Tinka visų tipų plaukams. Idealiai tinka tiems, kas retai plauna plaukus arba gausiai naudoja šukuosenos formavimo priemones. Švelniai pašalina formavimo priemonių likučius, nešvarumus, chlorą ir riebalus iš plaukų ir galvos odos.

Kiekis
Išparduota

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 25.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Reuzel “Degrease Travel Kit”

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susiję produktai

(Yra 16 kitų produktų šioje kategorijoje)