Nano Towel sluoste makiazo valymui

Nano Towel šluostė makiažo valymui

Nano Towels
15,99 €
Nėra mokesčio

Nano Towel šluostė makiažo valymui yra revoliucinis produktas odos priežiūrai, šluostė giliai išvalo poras ir ištraukia visus nešvarumus.

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 25.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Daugelis išleidžia nemažą pinigų sumą makiažui ir kosmetikai, bet kur kas mažiau išlaidų skiria makiažo valymo ir odos priežiūros priemonėms. Oda yra didžiausias mūsų organas. Makiažas, muilas, chemikalai, kremas nuo saulės ir kosmetika, taip pat natūralus kasdienis odos riebalavimasis ir nešvarumų kaupimasis ant veido susikaupia mūsų porose. Manote, kad prausiantis duše ar plaunant veidą jis yra gerai nuvalomas, tačiau tik to nepakanka.

Rinkoje yra 70 000 sintetinių chemikalų. Net 9000 iš jų yra reguliariai naudojami mūsų odos priežiūros priemonėse. 1200 iš jų yra uždrausti Europos Sąjungoje.

Daugelis rūpinasi savo sveikata valgydami sveikesnį ir švaresnį maistą, bet nepagalvoja, kad per 24 valandas per dieną ant odos užteptus produktus kūnas pasisavina kenksmingus toksinus. Ant odos tepami toksinai nepraeina kepenų ir virškinimo sistemos, o patenka tiesiai į kraujotaką, kur gali pradėti kauptis.

Makiažo priemonės ir kosmetika, atsižvelgiant į prekės ženklą, turi daug kenksmingų medžiagų. Problema ta, kad naudodami šias priemones negalite visiškai išvengti užsikimšusių porų. „Nano Towel“ šluostė makiažo valymui yra revoliucinis produktas odos priežiūrai, šluostė giliai išvalo poras ir ištraukia visus nešvarumus. Rezultatas: giliai išvalyta ir sveikesnė veido oda.

  • VALANT APSAUGO JŪSŲ VEIDO ODĄ.
  • PAŠALINA BET KOKĮ MAKIAŽĄ AR KOSMETIKĄ.
  • GAMINANT  „NANO TOWELS“  MAKIAŽO ŠLUOSTĘ PANAUDOTA UNIKALI  IR INOVATYVI NANOLON TECHNOLOGIJA.
  • PATOGUS NAUDOJIMAS, SU PAKABINIMO KILPA.
Nano Towels
5 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susiję produktai

(Yra 16 kitų produktų šioje kategorijoje)