Šampūnas nuo pleiskanų Migliorin 200 ml

Migliorin Shampoo Forfora Al Miglio Dorato
12,00 €
Nėra mokesčio

Šampūnas nuo pleiskanų padeda pašalinti ir išvengti riebių ir sausų pleiskanų. Nuo pirmojo naudojimo sumažina odos niežėjimą, kuris neišvengiamai lydi pleiskanas. Plaukų šampūnas nuo pleiskanų neagresyviai valo net jautriausias ir linkusias į paraudimą žvynelius, sumažina galvos odos pleiskanojimą. Itin subtilus. Islandijos kerpių augalų ekstraktas turi valomąjį poveikį, eterinis rozmarinų aliejus dėl savo antiseptinio poveikio skatina odos valymąsi, pantenolis drėkina odą.

Kiekis: 200 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 25.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Šampūnas nuo pleiskanų padeda pašalinti ir išvengti riebių ir sausų pleiskanų. Nuo pirmojo naudojimo sumažina odos niežėjimą, kuris neišvengiamai lydi pleiskanas.

 Plaukų šampūnas nuo pleiskanų neagresyviai valo net jautriausias ir linkusias į paraudimą žvynelius, sumažina galvos odos pleiskanojimą. Itin subtilus. Islandijos kerpių augalų ekstraktas turi valomąjį poveikį, eterinis rozmarinų aliejus dėl savo antiseptinio poveikio skatina odos valymąsi, pantenolis drėkina odą. Šampūno apsauginį poveikį suteikia piroktono olaminas, kurio yra labai veiksminga veiklioji medžiaga dėl savo antibakterinio poveikio.

 NAUDOJIMAS: nuplaukite švelniai masažuodami galvos odą, gerai paskirstydami per visą plaukų ilgį, palikite priemonę veikti kelias minutes. Išskalauti.

Migliorin Shampoo Forfora Al Miglio Dorato
5 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susiję produktai

(Yra 16 kitų produktų šioje kategorijoje)