Skystas Marselio muilas rankoms ir kūnui "Pink Grapefruit" 300 ml

Compagnie de Provence "Pink Grapefruit" 300 ml
15,00 €
Nėra mokesčio

Compagnie de Provence skystas Marselio muilas rankoms ir kūnui "Pink Grapefruit" švelniai nuplauna rankas ir aprūpina jas vertingų augalinių aliejų ir glicerino poveikiu.

Trykštantis saulės spinduliais ir gyvybingumu, šis nenugalimas vaisių aromatas sukasi aplink gaivias rožinio greipfruto natas.

Pagrindinės kvapų natos: apelsinas, greipfrutas.

Pateikiamas spalvingo dizaino aukštos kokybės perdirbamo plastiko buteliuke su dozatoriumi.

- 95% natūralios kilmės ingredientų

Kiekis: 300 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 25.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Compagnie de Provence Marselio skystas rankų muilas "Pink Grapefruit" švelniai nuplauna rankas ir aprūpina jas vertingų augalinių aliejų ir glicerino poveikiu.

Trykštantis saulės spinduliais ir gyvybingumu, šis nenugalimas vaisių aromatas sukasi aplink gaivias rožinio greipfruto natas.

Kvapų natos: apelsinas, greipfrutas.

Sukurtas iš ne mažiau kaip 95 % natūralių ingredientų ir praturtintas botaniniais aliejais, gaunamais bendradarbiaujant su vietiniais gamintojais: alyvuogių ir saldžiųjų migdolų aliejais iš Provanso ir vynuogių aliejumi iš Europos.

Ekologiškas būdas mėgautis skystu muilu dar ilgiau! Praktiškas, nedūžtantis, spalvingo dizaino aukštos kokybės perdirbamo plastiko skysto muilo buteliukas su dozatoriumi, idealiai tiks tiek mažiems vonios kambariams, tiek virtuvėje. 

Tinka dažnam naudojimui. Galima naudoti ant kūno.

Tik išoriniam naudojimui.
Vengti patekimo į akis.
Jei produkto pateko į akis, kruopščiai nuplaukite vandeniu.

Pagaminta Prancūzijoje

Compagnie de Provence - tai kojas kutenančių ir rankų pirštus siekiančių žolelių nusėtos kalvos ir pietryčių Prancūzijos charakterį atspindintys kerintys kvapai. Dviejų prancūzų draugystė ir dėkingumas Provanso gamtai išgrynino tyrą šio prekinio ženklo idėją, kurios pagrindinės siekiamybės – natūralumas ir praktiškumas.

Dauguma „Compagnie de Provence“ produktų yra pagaminti iš bent 95% natūralios kilmės ingredientų, taip pat visi produktai neturi parabenų, mineralinių aliejų, aliuminio, natrio sulfato ir triklozano.

Šio prekinio ženklo linijų įvairovė įkvepia kurti modernias ir minimalistines namų erdves, kurias pagyvinančios kvapų gamos primena Provanso augmeniją ir prancūziško gyvenimo skonį.

Compagnie de Provence "Pink Grapefruit" 300 ml
5 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susiję produktai

(Yra 16 kitų produktų šioje kategorijoje)