Valomasis veido pienelis

Valomasis veido pienelis

Siin
25,90 €

(25,90 € 1 vnt)

Nėra mokesčio

Valomasis veido pienelis. Šio giliai poras valančio veido pienelio sudėtyje esantis alpių šaltinio vanduo, praturtintas Edelveiso (Liūtpėdės)arbatmedžioženšenioindinės morindos ir dygliuotojo ožekšnio uogų veikliosiomis medžiagomis, giliai valo ir nuramina veido odą.

Kiekis 200 ml

Kiekis

Saugus ir greitas atsiskaitymas  

Saugus ir greitas atsiskaitymas

 

Nemokamas pristatymas nuo 25.00 €

Daugiau info +370 623 00819  

Daugiau info +370 623 00819

Šio giliai poras valančio veido pienelio sudėtyje esantis alpių šaltinio vanduo, praturtintas Edelveiso (Liūtpėdės)arbatmedžioženšenioindinės morindos ir dygliuotojo ožekšnio uogų veikliosiomis medžiagomis, giliai valo ir nuramina veido odą. Edelveiso ekstraktas turi antioksidacinių, antiseptinių ir odą stangrinančių savybių. Arbatmedžių aliejus pasižymi tonizuojančiu poveikiu ir yra žinomas kaip ypač stiprus, natūralus antiseptikas. Dygliuotojo ožekšnio uogos gausios vitaminais, todėl palaiko veido odos ląstelių atsinaujinimą.

Rezultatas: intensyviai, tačiau švelniai bei kruopščiai nuvalyta ir atgaivinta veido oda.

Kaip tinkamai naudoti: Rekomenduojame valomąjį pienelį naudoti ryte ir vakare. Sudrėkinkite veido ir kaklo odą. Paspauskite dozatorių 1-2 kartus, paskirstykite ant drėgnų delnų ir švelniais sukamaisiais judesiais valykite veido odą. Nuvalius, nuplaukite švariu šiltu vandeniu.


Kiekis: 200 ml
Pagaminta Austrijoje

Siin
5 Prekės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susiję produktai

(Yra 16 kitų produktų šioje kategorijoje)